Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Tuesday, November 23, 2010

Macam macam hal. :)

peh... hari isnin aku baru abis satu paper. balik balik punye penat. hish...

xleh jadi ni... nak x nak memang kene tido. x dapat la jep gua nak tahan.

tapi sebelum aku rase mengantuk nak tido tu, pergi bawah beli nasik. hahahahahhaa. memang skill menanam aku menjadi la an nasik cas 2 inggit je. kehkehkehkehkeh

dah penat makan, dah penat isap roks, gua bantai tido. hakalah... tido punye tido x pat lelap la pulak... las las gua bedal 2-3 dota kat garena, baru dpat tido.

tengah gua syok syok duk tekel Maria Ozawa kat pavilion, gua dikejut oleh beruk due ekor yg dipanggil Ezwan Aziz dgn Ijat Sigur. haramjadah....

lagu satu nombor je nak cukup nombor tepon Maria gua nak dapat, dah kene kacau... choi choi choi.

dorang ajak gi makan bakso pulak dah... haih. mengenangkan perut gua yang kembali lapar setelah bangun tido, gua pun siap siap nak gerak. berbekalkan Ex5 aku dn Modenas Kriss pejal, kami merempit tgh tgh malam menuju ke kedai bakso.

sebelum nak sampai pot bakso, Ijat pegi jumpe pakcik usop sewe kerete dekat roundabout. gua bebulu la an pasal gua dah telajak. patah balik lah kejenye. haisehhhh.

sampai kat tempat bakso dah dekat kul 11. nasib acik tu bukak lagi. biase penuh je tempat tu kalau pergi, sebab dah malam sgt kot tu org dh kurang.

cari pot baik punye dekat kerusi panjang, order bakso special dgn soto special. sorang semangkuk.


ini memang layannnnn!

PEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!


Si Wan kebulur
Si Ijat bangangg


MEMANG LAYAN LA AN!

duk syok syok lepak, sambil borak borak. buat aku kelaparan dn buat aku hisap kuah bakso tu. nice!

ini baru betul x membazir woi! ahhahahha


Sebenanye tujuan lepak malam ni pasal Ezwan Aziz dah nak balik harini. boleh plak dah awek suh balik.....

hajat nak lepak sesame. wa bebulu beb. tapi xpela... bende dah jadi kot. kehkehkehkehkeh.

balik lepak, aku ajak la si wan ngn ijat lepak bilik aku. yela... sempena malam last an? sok membe dah nak gerak. jumpe balik mmg tahun depan la.

pujuk pujuk punye pujuk pun x dpt lagi. mcm mcm care dah aku ngn ijat pakai nak cocok si bodo gemuk tu lepak, masih jugak melawan. hish.

mcm mcm alasan si celake tu. nak plan keje banyak la, apela, nak kemas la. phundecks!

las las, aku ngn ijat wat keputusan nak lepak ngn wan nak tengok skit bende babi ape yg die duk sibuk smpai x nak lepak bilik gua.

sampai kat bilik fifi, aku tengok xde la bende yg die nak buat. si fifi duk layan Puki Poker kat Facebook.

boleh plak dah si wan bawak PES duk main kat bilik fifi. gua pun rilek je la duk layan msg. las las gua tak tahan tengok bantal sedap duk goda gua, gua pun lentok.

beruk main PES

bahek punye lentok gua x ingat dunie dah. zasssssssss!

las las gua terjage pukul 4 lebeh. bangun tido, ijat ngn fifi teman gua lepak lepak. macam macam cerite kluar. adehhhh. kehkehkehkeh

gua pegi ruang tamu umah, nampak si wan duk membute atas kerusi. BABI!

tangan kat mane tu wehhhh. wakkakakaakakka


malam tadi kemain duk cakap bz la ape la xleh nak lepak la. ni duk layan tido selambe pulak?????

video



CHETPOOODAHHHHH!
ijat bagi cadangan breakfast sarapan nasi kerabu dekat Desa Ilmu. guapun pegi angkat motor pejal pegi lenjan buat beli nasik kerabu.

aku, ijat, wan, fifi.

pusing sampai ke hujung Kota Samarahan duk kalut cari nasik xde. ijat sial bawak pusing pusing.

last last, beli nasik, kuih, bawak pegi makan kat Warung 2000.

sampai warung, bedal lagi roti canai, air bergelas gelas. duk syiok lepak lepak, borak borak, dah kul 8.30

wan nye flight kul 11 japgi, kami pun mengangkat punggung meninggalkan warung.

sampai kat pintu masuk UNIMAS, pak gad haramjadah tu duk sebok cakap xleh masuk la, bukan student la ape lancau la. wadefak?????

sticker student ade, kad matrik ade. ape lagi die nak??? bulu kotey?

haiseh... spoil la sial mood hepi gua ngn bebudak.

gamba masa pagi xde pasal tepon gua abes bateri pulak dah. haisehhhhmennnnn.
ape apehal pun, gua arap si wan ngn si fifi selamat sampai KL. :))

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...