Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Friday, November 19, 2010

selamat pagi nasi lemak!!! :D

wahhhhhh. harini gua bangun awal la bai. alhamdulillah. kekekekekke

pagi pagi lepas solat subuh, gua berjalan menggunakan motor ex5 gua yang hensem pergi mencari nasi lemak untuk dibedal.

hajat nak cari roti canai pagi td, tp apekan daya.... kedai tu x nak jual roti canai die plak dahhhhh. adehhhh. :((

dek kerana lapar, aku ngn nuar pegi merempit beli nasik lemak. nice!

nasi lemak + lauk ayam + kuih 2 inggit seploh biji + roti bakar. hebattttttt brooo.

sedappnyeee. kempunan kempunan....
nasi lemak, roti bakar, limau panas, kuih. terbaikkk!
warung pepagi pun lengang lagi ha wehhh

hai. nama saya anwar. saya suka korek. kehkehkehkeh

hai. nama saya adib. saya suka solat. kehkehkehkeh

kedai siang siang corner pun xde orang lagi ha weh. kami bangun awal!
 
duduk lepak dekat sejam lebih duk layan cite fatimah juling kat astro prima.

feeeeeewittttt!!!!!! awek belakon jadi fatimah tu gile howt stuff woi! hehehehehehhe : P


2 comments:

  1. weyh gemok..cm besh je life kt sane...kih3 :D

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha. stended la. sarawak is cool. kau kene datang dowh. pe cer ko skang? ish ish ish. gua baru nak berjinak jinak ngn blog ni wehhhh. kekekekekekkee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...