Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Thursday, November 18, 2010

Seventeen’s Roxy Summer Splash

ni pengalaman yang aku dpat masa pergi Seventeen’s Roxy Summer Splash 2008 dulu.
saje nak letak balik entry ni pasal blog aku yang lama dah terlalu tua sangat. so pindah ke sini. ni pun aku edit letak gambar sket.

gambar-gambar yang aku dapat credit to other bloggers that have been there too.

ni citer betul ni wehh bukan rekaan! hahahahahaha :D




Date : 7th June 2008 ( Saturday)

Location : Sunway Lagoon Surf Beach

Time : 12pm to 8pm

Performances by ; Pop Shuvit, Frequency Cannon , Altered Frequency, One Buck Short, Estrella, Doul and lots more

Special Events : Seventeen’s Summer Hunk & Cover Girl of 2008

Sponsors : Roxy & Quicksilver

Organised by : Seventeen Malaysia ( Magazine) & BluInc







adoi..


apebende la roxy summer splash ni..

hekhekhek~

aku sampai sunway pukul 3.

sampai kat sane, fidzry dtg amek aku bawak gi seblah billabong kat wing baru.





adoi..

tengok bawah, macam gile org! tu kat main entrance tu.






pastu aku, raup, fidzry, ngan membe2x die pusing2x tunggu memembe laen sblum kami pegi kat main gate.

pegi sane, die ckp xleh masuk plak dah..

kene pakai escalator kat selah kiri sane if nak masuk summer splash.

kitorang pun jalan kaki pegi..


ni view dari tempat isap okok kat blakang.

sampai kat situ, ya robi!

macam kemak dah keadaan kat situ!


mase tu x jerit2x lagi.

kitorang beratur, wa…

panasnye x yah cite la..

mcm duk teperap dlm stokin panas!


gile dahla kene stat dari belakang nak menyelit pegi depan.



huuu..

beratur punye bratur, x dpt2x gak.

ha..


stat bising bile orang sume jeret FUCK U! FUCK U!

ulang2x.

aku diam je lagi mase tu..

ko tengok?! siap ade orang pengsan lagi tu ha wehhhh


punye sesak cakap kau, ramai gile give up.

bile ramai yang dah blah, boleh la msk sampai depan sket.


ade awek depan aku ni agak comel la..

nak lepas masuk kawasan pavement tu ade pagar besi.

ini kalau berebut pegi kuliah kan ke bagus? kehkehkeh


jadi kene la panjat kalau nak masuk.

die ni kesian plak aku nengok..

aku pun tolong le..

heheheh~~

sengeh2x gak la.


wa…

punye lame sampai aku dah x tahan..


aku naek pagar tu, aku jerit la an tanpa mempedulikan org len lagi!

WEH KEMAK! KASI LA ORG MASUK BODO! KO IGT KITORANG NI ANJING KE BABI! KEMAK KAU!


wa..

serentak dengan aku jeret tu, sekeliling aku sume nengok je dgn tesengeh2x.

ade la gak 2-3 org budak yg join jeret same ngan aku.

ade sorang dak gemuk tu lagi cibai mulot die!

agak lawak la.!

hehehe~~


die, aku, membe die yg pakai spek, ngan budak tinggi ni pakai singlet.

kitorang maki la menatang brader india tu pasal duk halang org dari masuk.

xde..


masalahnye, sume org ade tiket..

bukan nak masuk haram pun..


cibai!

aku dengan rambut aku duk melalak, awek2x sume gelak je..


heheheh~~

cibai dorang.


paling aku xle bla, ade mamat depan aku ni jeret2x gak. skali membe die saound."weh bodo, jgn la bising do. kau nak kene lempang ngan brader blakang kau ke?" (brader blakang ko tu merujuk pade aku la)

hakhakhak~~

aku sengeh je..

aku ni kan dak baek..


dak gemuk tu, baling2x papan tande roxy summer splash.

aku sambut, aku baling balek.

geram aku nengok bende tu, aku jeret BALING BODO! BALING! BALING! BALING!

papan tande tu duk terbang2x atas crowd. las2x, ade mamat tu baling btul2x terbang sampai escalator tu pastu jatuh bawah.


wa…

sume orang tepuk tangan ngan jerit YAY!! YAY!!


hakhakhak~~

pastu aku klua plak point MINYAK DAH NAEK LA BODO! KASI LA KITORANG MASUK! KEMAK KAU!

dak gemuk tu lagi cibai, NENEK AKU KOLING LA BODO! ATUK AKU NUNGGU KAT BAWAH TU! CIBAI KAU!

membe die pun same kemak je pangai, KEMAK KAU! KITORANG DAH LEWAT NAK AMEK AIR SEMBAHYANG SOLAT ASAR NI WEH!

hakhaklhak~~


cibai.

banyak gak la ayat aku ngan dorang sume klua.


memang mase tu, 4 org ni je la yg wat memekak. suare kitorang je yg paling bising. aku, dak gemuk tu, membe die, dak depan aku yg tinggi botak tepi rambut die ade corak2x stylo sket.

dah dekat2x nak sampai tengah2x.


awek cun seblah aku ni ckp kat aku.

"ey, adik i dah nanges ni."

aku nengok bawah.

la..


ade dak kecik rupenye!

aduai..


sian sial dak ni.

aku pun nak angkat la nak dukung budak tu.


yela..

kesian weh.

akak die dahla cun pulak tu. kacuk ngan mat saleh aku rase.

aku nak angkat je budak tu, nengok budak tu bwak 2-3 beg plak.

ai..


akak nye sial dere adik.

saje je..

aku letak balek dak tu, lepaskan beg die kasi akak die pegang.


memang pagar tu barai


aku ngan bengangnye jeret la KEMAK KAU! BUDAK KECIK NI WEH! PIKIR LA SKET! BABI KAU YAHUDI ZALIM! YAHUDI! YAHUDI! YAHUDI!

pastu crowd sume ikot aku jeret yahudi2x!

hindraf, pak lah sume abes klua.

sape2x yg ade mase aku tu, taule pebende yg kitorang bising tu.

pastu aku suh dak depan aku yg tinggi pakai singlet tu tolong dukung. yela.

aku ni bukan nye tinggi mcm die..


baek die yg dukung btul?

dah sampai depan tu, aku jeret la kat brader polis tu.

dak kecik ni bang!


kasi die jalan dulu!

aku tolak dak2x blakang aku kasi ruang sket.


budak tu dah jalan, aku kasi le can akak die plak lalu bawah gate tu masuk escalator.

fuu..

lege weh…

dah sampai pat escalator tu je, dah sgt2x lege.

turun satu escalator tu ade cam ruang benti sket. pastu barukene turun escalator yg kedua.


dekat tempat benti tengah2x tu, aku benti la jap. ade awek cun tu ngan adek die.

aku pun tanye la akak die

"ey. adik u cane? dah okay? dah nanges dah?"

"em. die dah okay dah. ey, thanks ye?"

"ya. okayh2x."


mase tu malas le pulak nak ckp byk2x.

(menyesal wo pastu!)

aku benti je, ramai plak dak2x tego aku.


ngan dak2x yg bising tadi, kejap je dah jadi kawan. hakhakhak!

cibai.

pastu dtg lak adek awek tadi(yang besa la. aku x tau la pulak kan awek die ke akak die.yg aku tau, ade la hubungan dorang.)


dtg duk merungut kat aku pasal kejadian kat atas tadi.

heheheh~~

aku pun, layan je. "tu ah. cibai dorang ni sume."


pastu, dtg plak dah sekuriti. die suh sume jgn tunggu kat tengah2x ni. suh tunggu kat bawah sane.

"dah2x. sume turun kat sane. jgn tunggu kat sini. turun2x. xpe2x. xde tiket pun boleh masuk."

ha?!

kau nengok..


adoi..

bodo betol..


baek die xyah nak halang2x tadi..

las2x masuk PERCUMA jugak..

=]

sampai je bawah… fuh!
gile perv mat saleh boroi tu.



orang ramai gile babi!

bikini sume!

hakhakhak!

aku agak tergamam la.. heheheh~~

aku dan raup.  gambar dengan fidzry xde pasal telefon dah basah. adehhhhh
yela..

aku kan dak baek..

sampai je, aku bukak slua, bukak baju.

tinggal boxer je la.


ape lagi..

terjun le dlm air!


aku, raup, fidzry, membe2x die.

aku masuk ngan dorang.

wa..


sampai je dlm air, sume mate duk meliar je!

comeyl woiiii.
gatal ehhhhhh. kehkehkeh

nice!
kemak sume mate keranjang! pervert!
                                              
hakhakhak!

kitorang le yg memekak cam haram. jalan2x keliling air cari pompoan lawa, kepung, simbah2x air.


hakhakhak!

buat ketapi dlm air la..


cam bodo.

pas kitorang wat ketapi tu, ramai pulak dah nak jugak..

hee~~


kitorang layankan aje..

pastu suh sume sambung2x kasi panjang.

sume ops mencari awek cun untuk dikacau.

hehehe~~
XD


ade show bodo atas stage.

he~~
memang agak bosan la bende2x atas stage.

masuk part muzik2x je, ha.. baru bes sket.

abes bontot kau kene raba.


yg kat depan stage, sume duk terlompat2x.

mase band perform, lagi cibai.. aku duk depan stage, yg blakang2x sume baling2x pasir!


hakhakhak!

ciubai!

memang aku x bukak mate la!


melompat2x je tapi x bukak mate.

bende bes mase dj maen lagu rnb. wa..


agak seronok!

lagu die yg aku igt,

fat joe n terror squad - lean back

pitbull - hit the floor

pitbull - culo

flo rida - low


ngan lagu2x len la.

wa..


tym low je, sume org jadi gile.

duk tejoget2x.

makanan die aku cakap kau…


berger satu 7 ingget!

hot dog satu 6 ingget!

air tin satu 4 ingget!

aiskim yg kat lua 1.50 jadi 5 ingget satu!

air mineral botol kecik 5 ingget satu!

hakhakhak!


memang haram le aku nak beli..

aku minom air pantai bodo ngan air water cooler je la.

X)

depan quiksilver ade dak2x shuffle.

kat tandas sume duk berator mcm bli makanan!

locker isi barang sume penuh!

aku mintak ngan brader berger tu plastik 2, pastu bungkus je la beg pastu letak bawah pokok.


dahla hujan.

tapi hujan2x pun, sume org gile gak.


sampai malam, habis marabahaya popshuvit, vokalis die wat stage dive.

hakhakhak! yang aku xleh bla skali.

die stage dive je, sume barang die ken rompak!


aku pun rompak gak rantai die. tapi terjatuh pastu kene rompak balik!

hakhakhak!


yg aku dpt, pegang bontot die je la.

kasut die pun kene rompak gak.


die pegang kasut die, tapi x berjaye.

sbelah ilang.

apstu dak2x tolak die masuk atas stage balek.

pastu lagu die abes.

"weh korang, kasut pun nak curi gak ke?!"


die bengang aku rase, pastu die campak kasut die lagi seblah.

hakhakhak!


abes bangle die sume ilang!

hakhakhak!


cibai!

zapo nye silper jepun ilang, die mentak tolong aku cilokkan satu.


aku pegi tepi pokok tengok ade 2 pasang sliper.

aku baling la kat zapo dua2x.

cibai nye zapo!

die amek yang adidas.


skelip mate je, tuan punye sliper dtg!

"mane sliper aku weh!?"

itik trus suh zapo cpat2x lari.


hakhakhak!

kemak nye zapo.


datang ngan sipar murah. balek ngan sipar mahal.

qasim lagi la.

membe die punye beg hilang. dlm beg tu ade kunci kete.


hu..

memang aku xtau nak cakap ape la.


tapi memang bodo la party ni.

ade ke summer hunks ngan cover girl xde.

nak amek gamba ngan dorang, kene amek gamba ngan poster dorang. tu pun kene bayar!

adoi,


apebende la cibai.

show abes pukul 9 malam.

abes je, sume stret belah.

overall memang bodo la bende ni.

yg bes nye bagi aku ngan membe2x aku,

awek cun2x(tapi sume dah ade balak).
bikini(tengok je boleh, pegang xleh).
main air(ramai gile babi org).
makan(sume bende harga x masuk akal).
muzik(kesian kat pop shuvit punye vokalis).
masuk free(nak kene setengah mati baru free).


gamba2x aku xdpt tangkap la pasal enpon aku dlm beg raup.

so, korang sume mintak la gamba dari dak2x laen yg pegi.

p/s: tekan sini, sini, sini, sini, dan sini untuk gambar lebih banyak. : P

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...