Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Thursday, November 18, 2010

Sony Ericsson X10 Mini Pro Android 2.1 Eclair update is available!

yay! update dah keluar!

hahhhahaha. mesti korang tanye aku pakai tepon ni ke? ish. meh aku nak cite.

aku beli mini pro ni lame dah. masa dia keluar kat Malaysia Ogos haritu lagi. cume, yang aku kesal sangat is because the phone is really boring. sure it has 5.1 mp, slide out QWERTY keyboard and all but its boring. trust me.

pakai x sampai 2 minggu je pun aku dah rasa bosan. then aku buat keputusan untuk jual jelah sebelum harga dia makin jatuh. hehehehe.

walaupun aku dah x pakai, still rindu lagi sebab that's my first Android device yaww!

gua balik lepak kedai makan, check emel tengok sony hantar newsletter suruh aku update. kehkehkeh

changelog bagi firmware update ni x banyak pun yang berubah. macam sama je aku survey review. so kira x menyesal jugak la gua jual.


hahaha. ni lah warna yang aku beli masa tu. cantik kan? comel je. tapi tulah. bila dah boring, kene la kawen lain. :D

satu benda yang aku x suka pasal mini pro ni bateri dia memang cepat kong. 1 hari normal usage je bateri dah kong?? xde pun gua online 24 jam. tu yang buat aku sakit ati sangat wehhh.

 memang x guna kalau handphone punyalah canggih kalau bateri macam sampah. its not good!


RRP masa bulan 9 haritu RM 1,299.00

sekarang ni RM 900.00 dah dapat dah yang original. kalau AP pun dalam RM 700.00 ++

gile cepat harga jatuh. benda benda macam ni buat aku pikir lagi elok pakai 3310. senang! :)


nak tau review pasal changelog Eclair Update untuk mini pro ni? tekan sini.

nak tau pasal review dan spec untuk mini pro ni? tekan sini dan sini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...