Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Thursday, December 09, 2010

fasa medan

esok pagi pukul 5 dah nak kene siap siap semua benda. nak kena draw senjata, nak kene loading bagpack.

baju ape sume tak siap packing lagi. baju mmg x sempat nak basuh la weh.
haih. harini memang aku tensen betul la. boleh pulak terjatuh lepas tu terpeleot kaki ni kat injury lama. mmg meraung la aku weh.

ape buleh buat. bukan aku mintak bende jadi macam ni. ketentuan Ilahi kan. nak wat cane.

last day sebelum bertolak buleh ade insiden macam ni. so aku nak ingatkan pada semua jage diri lelok weh.

sebelum sakit kita buleh la nak hepi la nak buat jahat la ape la.

kalu lu dah sakit sokkkkk. ha. merase la kau weh.

gua nak naik tangge pun merangkak ni ha. cam haremss.

macam macam dugaan.

demam la
seseme la
kaki bengkak la

memacam.

ni lepasni seminggu duk dalam utan.

2 hari masa diberi untuk menyiapkan kedudukan pertahanan maknenye kene gali kubu siap siap sampai tahap 3.

2 hari lagi kene buat fasa pengunduran pulak. situasi yg die bagi cam biase la. x dapat menyekat kemaraan musuh la kot aku rase.

pagi tadi ade ujian menyampaikan orders. pehh. gua buat dgn semangat la an. xkan la buleh gagal. aku rase dah lulus dah. hish. gile kau gagal. bazir je weh.

tgh tgh latihan ni, nak lensipi pun rase cam malas. xde selere weh. aduuhhhh. ni kalau gua lens jugak, mmg mendapat la an nak buat kerje ape sume x larat. zassssss

tadi aku terserempak dgn ajuten. die suruh aku duduk kat markas tek pulak esok pasal kaki gua sakit. aduhhhhh....

gua bukan ape bai. duduk kat markas tek tu nak buat apenye. lagipun ni latihan terakhir gua kot. lepasni insyaallah kalau panjang umur murah rezeki, tauliah dah tahun depan. takkan la gua x nak duduk susah sekali dgn memembe gua.

kaki yg bengkak ni aku rase buleh lagi gali kubu pasal gali kubu kan ke pakai tangan.

gile kome nak korek lubang pakai kaki.

tapi sies la memacam halangan weh tahun ni buat aku. aku harap tuhan masih sayangkan aku. :))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...