Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Wednesday, December 29, 2010

Harimau Muda! AUMMMMMMMMMMMM


sekarang ni mmg semangat rakyat malaysia tengah menggelegak apabila pasukan Harimau Muda Malaysia berjaya menundukkan Indonesia di Final AFF Suzuki Cup dengan persembahan tahap International Football Player!

berkat sokongan penyokong, Garuda berjaya diratah oleh Harimau dgn kemenangan mudah 3-0.

aku tengok dalam twitter, dalam facebook, orang indonesia mmg x begitu marah pada malaysia masa perlawanan tempoh hari.

habis semua tempat jadi sesak dgn twit diorang, facebook page pun habis kene serang. sampaikan forum.lowyat.net yang x bersalah pun kene jugak? aduhhhhh.

biaselah menang kalah adat permainan.

masa Indonesia kalahkan Malaysia 5-1 haritu xde pulak rakyat Malaysia nak bising bising. tu yg aku hairan sangat.

kita boleh nampak kan? perbezaan kematangan fikiran rakyat Malaysia dengan rakyat Indonesia begitu ketara.

baca lebih lagi di sini, sini, dan sini. selebihnye google sendiri okayh? kehkehkehkeh

syabas aku ucapkan pada pasukan Harimau Muda. memang cantik persembahan korang. Good Job there Rajagopal!


sekarang, misi baru adalah menumpaskan Indonesia.


AFF Suzuki Cup Final 2010 Leg 2
Malaysia vs Indonesia
December 29 2010 12:00 GMT
Gelora Karno Stadium in Jakarta, Indonesia


penjaga gol Harimau Muda tu x silap aku sebaya kot!!! mak aih. main masa game Indonesia kalah tu dah macam Peter Chech dah aku tengok. gileeee brooo.

bile aku google  - harimau malaya bolasepak -, aku ade jumpe satu gambar ni. poster iklan nike Harimau Muda. mak aihhhhhh..






terbaik gua cakap lu. apa yang mahal pada gambar ni ialah ayat dia. gilaaaaaaaaaa brooooo.

nak download wallpaper ni? tekan here, here, here, and here. :))

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...