Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Saturday, December 04, 2010

HP deathly hallows + burger + bakso

kejadian ni berlaku sabtu minggu lepas lagi. tenet prob plak tepakse simpan dalam draft. haisehhh.

hari ahad ni memang aku bangun awal. yelah. awal x awal la kan kalau dah tido dari pukul 9 malam sampai ke pagi.

bile dah siap siap mandi ape sume, aku tertibe teringin rase nak tengok harry potter pulak. aku tak tau weh. rase cam mengidam orang kate.



aku pun kejut membe umah aku nak ajak tengok skali. yela.... gua mane ade bunge bai nak bawak ke hulu ke hilir cam uolsssss. kehkehkeh

nak kejut si babi sebelah bilik je pun padahal. nak bangun macam sial. macam nak pecah pintu aku bantai x reti bangun jugak. haremsssss

las las gua bengang, gua stat moto pegi umah membe lain plak. pegi pegi, tengok sume tengah membute lagi. haremssss skali lagi bai.

aku jak la sume, sume x nak ikot. skali ade la membe gua dikenali sebagai Mat Yey nak folo skali sambil die nak pakai cash deposit machine Maybank kat bandar.

sebelum gerak tu, makan dulu. yelah. bende kalau dah lapar boleh terbalik moto bai!!

kehkehkehkeh.

makan dah kenyang, motor pun minyak cukup, kami mermpit ke maybank. abis je si celake tu deposit, singgah jap pekene ABC apek dekat traffic light satok tu. pehhhhh. gentle memang sedap tapi mangkuk alahai. macam mangkuk ayun. x layan la. spoil brader spoil!

abih makan, terus gerak wayang. sampai sane usha kat papan tu tulis pukul 2.30

ha. mmg cun la an pasal sampai sampai je dah kul 2.

igt nak beratur kat tiket kaunter tu. sampai nak masuk line kaunter tu, aku keliru ngn budak budak sekolah ni. diorang ni beratur ke apelancau ni? tanpe memikirkan budak budak haram tersebut, gua pun terus cucuh sampai depan.

tgh sedap punye beratur tu, gua usha blakang, budak skolah tu beratur balik. aik? tadi macam xnak?

duk blakang aku ngn yey, duk buat muke panas pasal kitorang potong. pegi mampos la....

sape suh ko x beratur betul betul. xkan aku nak kene ajar kottttt. bodo la bai.

sampai kaunter, ish. cun plak dah awek kaunter ni. gua nak mintak tiket pun sampai tersipu sipu malu tersilap mintak nombor dah rase. kehkehkehkeh

dah dapat tiket, aku chau la an biar budak budak haremss tu plak.

usha jam, lagi setengah jam. haish. lepak lu lah kat luar. duk syok syok tunggu, gua rase bes pulak ade kedai kecik sebelah wayang tu jual macam aiskrim dalam cawan plastik. gua pun pegi la nak try,

hah kau! 5 inggit segelas. chantekkkkkkkkkkkkk.

nasib baik la boleh tahan. (bende dah 5 inggit bodo la kalau nak buang)

duk syok syok gua layan bende tu lepak lepak ngn mat yey depan wayang tu, tetibe black out lah sial satu shopping complex dalam 3-4 saat macamtu. pehhhhhhh



gile babi nye gelap. ni kalau merabe menyentuh lepas ni. baru gua nak pikir bende jaat, dah ade balik api. adehhhhh. sial lah. potong ni bai potong!!

kejap ade?
kejap xde la pulakkk


jam dah dekat 2.30 dah mase tu. tengah ramai ramai duk beratur nak masuk harry potter, api kat wayang tu pulak xde agi. ade la dalam 10 minit camtu. gile kau. x penah aku pegi wayang buleh blackout. kahkahkahkahkah. lawak sial.



lame skit pastu baru ade api. api dah ade, beratur jap, bagi tiket, terus cari wayang nombor berape.



cari cari pat duduk, mmg cantik la an aku pilih. tak tengah sangat, tak depan sangat, x belakang sangat. JUST NICE ORANG KATE :))

memang sedap la weh citer HAIRY POULTER ni. patot la layan je gua tengok. mmg puas hati.

abis wayang, pegi kat paking moto. sampai kat moto, ade pakcik cine ni duk makan burger besar gile babi duk lalau depan aku. mmg terlior la aku secare otometik nye.

xleh jadi aku cakap.

stat moto, patah balik masuk kat depan umah orang tu ade jual burger. wooooooooootttt woootttttt!

nice dowh!




sampai unimas, makan burger dulu. tunggu si mat yey ni nak connect internet pasal die nak beli tiket balik malaya. tunggu punye tunggu x dapat gak.

las las gerak bilik gua pakai brodben gua tolong belikan tiket die. haishhh. nasib baik la aku ni penggune tegar maybank2u. memudahkan dowh!

korang kene cube la pakai maybank2u ni. senang kalau ade papehal. nak bukak akaun paypal pun buleh.

dah setel tu, die chau. tengah gua duk melangak depan laptop, dpt msg pulak suh turun court katenye ade program. gua layankan aje.

tengah tengah program, ijat tepon gua ajak gua pegi bakso. wahhh.

mmg gua laju jela an naik bilik amik duit, stat moto, pegi bakso lagi. mmg gentle lah.

bakso malam ni lain sikit pasal ade tulang lembu bai!

aku dgn ijat dgn rakusnye hisap lagi menghisap tanpa belas kasihan. ijat bawak member die 2 orang lepak skali.

tapi kejap je la lepak malam ni. biase kalau aku, wan, ngn ijat mmg sampai 2 jam lebih lepak situ.

sembang sembang pompang pompang, gerak balik masing masing. what a day. aku?

tido awal la baru layannnnnnnn braderrrrr. :))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...