Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Saturday, December 18, 2010

KRFC Louis Simon Peter Cup 2010

gile babi lah. memang happening. game stat awal harini. aku sampai lewat pasal telajak tido kejap. adehhh.

sampai sampai je, kene tunggu kat bench pasal ramai sangat orang. aku duk duk kejap, pulut sampai. pulut ngn aku pun warming up kat tepi. bahekk punye peluh baru benti. nice.

dan dan je gua abis warming up, lepak lepak kejap, gua ganti esah. masa tu dah leading dah junior. so gua bertahan je la sampai abis.

masa tamat dan pemenangnye JUNIOR under 30 bhai!!!!! wakkakakkak. boleh la dapat satu trofi kecik buat kenang kenangan. kehkehkehkeh


dah habis match senior vs junior, ade pulak match biase. match seterusnye team campur campur lah macam biase. gile babi... kejap jadi number 8. kejap jadi hooker, kejap jadi prop. macam macam. kehkehkehkeh

nasib stamina ade lagi. gua pun jalan aje. habis match, ade party pulak club buat. gile kau..... party macam haram happening. mase ni, club bagi ALL YOU CAN DRINK !! ALL YOU CAN EAT !! hah kau. aku rase beratus ketul jugak ayam panggang. aku makan ala kadar je. lepas main ni selere xde la gile sangat. stended la an? name pun BBQ broooo.

duk aku jage jage ayam panggang, club bayar live band main kat depan grandstand padang tu. wakkakkakakaa. lagu iban rocks la sial. nice!

dah tu ade poco poco la. memacam. habis tu, ade pulak lagu clubbing dorang main. hah kau. ape lagi.....

juh bertandak boss!!!!!

hahahhaah. gile babi... joget x abis abis sampai malam.

gua dah tak tahan la ngantuk nak tido. dalam kul 10 camtu gua pun blah merempit balik unimas. boy bitau aku party abis pukul 11. gileee.....

dorang suh aku tido kat situ je gerak balik esok pagi. hui..... x dapat jep...

gua pagi esok kene buat field survey tempat nak pasang trap untuk Final Year Project. mane larat nak balik pepagi terus buat kerje. gua pun chow je la an.

hehehehhee.

gambar memang takdak la pasal telepon aku tetinggal kat bilik. gile..... tapi ade je kot nanti budak budak sume upload gambar. ade DSLR kot tadi aku nampak!

hehehehe. sekarang gua nak tido jap lah. penat kottttt. assalamualaikum dan selamat malam uolssss. :))

update: gambar baru.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...