Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Saturday, January 08, 2011

hari jumaat pertama 2011 :)

harini mmg agak penat sikit la. adeh... pagi tadi bangun lewat menyebabkan aku terpakse ke kelas lewat sikit. kelas mule pukul 8 dn aku sampai pukul 8.30

kire awal la tu kan? kehkehkehkeh. biase aku sampai lewat gile babi.

dlm kelas tadi mmg aku tak tau apesal ngantuk gile. adoyai.... memang sepanjang kelas aku berzikir an. kehkehkehkehkehekhekhekh

abis kelas je mmg aku kelapaan macam beruk. adoiiiiiii. ni konfem pasal smalam x makan.

aku terus pergi kafe merah alamanda untuk makan sarapan faveret aku iaitu nasi lemak amik suke hati 1.50.
aku teringat si wan kemak gemuk. so ajak die makan skali. nasi lemak mmg dah macam gunung la aku amik an pasal name die pun dah nasi lemak suke ati. kakakkakakakakaka.

kenyang makan, asap seketul dua dan kami pun berpecah pasal aku kene pegi setel daftar subjek ape sume. smalam aku nak setel boleh pulak die mintak nak tengok transkrip ape lancau. adehhhh. tahun lepas dah tengok x cukup ke? kehkehkehkeh.

pegi print ape sume dah siap, aku terus pegi pejabat die nak mintak die punye sign pasal nak daftar subjek palapes.

stended la kan orang laki salam tangan? die tengok aku pelik pulak pasal nak salam tangan dgn die. hakalah.... dah name pun orang dewasa. xkan nak main sep sep tangan kot. ngok ngek.

dah sudah, aku terus merempit pegi Kuching nak bayar bil brodben aku yg dah x bayar dekat 2-3 ari kene potong.

kekekekekekek.

cucuk duit kat maybank, keluar 200 duit ptptpu.

sampai sane bayar bil die cakap yg aku kene cas dekat 30 inggit dah ha pasal x sign out dari auto billing.

sekarang celcom tengah buat penjimatan kertas katenye. so setiap bil yang sampai di rumah die akan caj 2 inggit. bile pakai auto billing, die akan hantar bil terus ke emel dan xde caj akan dikenekan.

dah setel bil broadband, aku singgah solat jumaat kat tabuan jaya. ni 1st time aku solat jumaat kat masjid ni walaupun dah 3 taun gua duduk kat kuching ni. kekekekeke.

boleh tahan la masjid die. lantai pakai kayu so mmg sejuk sangat. hehehee. dalam pukul 2 mcmtu aku rempit balik unimas pasal ade kelas 2.30 nanti. kelas dah setel, mase untuk training rugby pulak.

gile kau... ujan lebat gile. aku, dilo, ngn ben je yg sampai dulu. dekat 30 minit dah kitorang trening, baru budak lain sume sampai. mmg mase ujan tu, aku dilo ngn ben main ujan kaw kaw dulu an an an. gile syiokkkk. las aku main ujan pun taim kecik kecik je. hehehehe

abis trening, malam pegi makan bakso. aku, pijan, wan, ngn amir. hahahah. borak pasal macam macam bende.








 dah sudah bakso, wan cadang nak lepak bilik dan nak tanye khabar. duk bilik tu, lepak lepak borak borak sampai kul 1 lebih la wehhhh. gila.... kuar makan bakso tadi baru kul 8. dah balik, tidooooo. hehehehehhe ;DD


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...