Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Tuesday, January 04, 2011

isnin tahun baru 2011

hari ini berlalu dengan cepat. hish. kadang-kadang aku rasa macam rugi pulak kalau x buat banyak benda dalam satu hari. yelah. bukan kau tau pun mati bile kan? hehehehe

harini aku pergi kelas pertama untuk tahun ni dgn sedikit lewat. saje je pegi lewat pasal dah tau mmg tentu2x pensyarah x buat kelas awal2x ni. datang kelas, memang aku sorang je la lelaki an? justin dengan mathew mandi ntah kemane ntah. adehhh. siot je. gua datang je dak pompoan kelas gua tepuk tangan. tahniah la konon pasal gua berjaya datang. hahahah. cam sial je an nganjing gua.

abis tunggu dalam setengah jam, kitorang buat keputusan yang kelas mmg xde. farli pulak bagitau yang kelas petang 2-4 xde jugak. hahahha. mmg syok la kan. tapi gile lah. aku dalam kelas tadi ade jugak aku terpikir yang sekejap sangat dah nak abis 3 tahun dah aku duduk kat sarawak ni. gile cepat. aduhhhhhh. rase macam rindu pulak kan dengan kawan kawan sekelas semue. tapi mmg jujur la aku cakap, kalau xde dorang, mmg teruk sangat pelajaran aku kat sini. so, terime kasih kawan-kawan zoology batch 2008/2009. aku mmg sayang korang. korang je yg x tau. kekekekekekek. :PP

abis kelas aku singgah kejap pegi alamanda ingat nak sarapan dekat situ. nasi lemak ambik suke hati harge still 1.50

nice!

dah sampai situ, aku teringat si wan. aku call la die igt nak ajak sarapan sekali. tepon x angkat las las aku decide tepon ben je lah nak ajak sarapan. rupenye si wan ade ngn die duk silent telepon. aduhhhh. panas je gua. ni bikin gua nak picit tetek die ni. kehkehkehkeh

janji nak makan kat lua n dorang suh tunggu kat depo bas nnt gerak skali.

gua tunggu kejap, wan datang naik kerete. so gerak skali. aku ngn ben naik moto, wan bawak kete ben. moto aku ngn ben igt nak anta baiki sekali pasal motor ben pun rosak, motor aku pun brek x makan. jadi buat keputusan anta motor dulu, pastu baru pegi makan.

parking moto kat ayup motor, kitorang gerak pegi warung naik kerete. hahahahah. makan makan aku cam biase la kalau pepagi ni mmg nasi lemak makcik tu yg aku bantai. 4 inggit campo lauk ngn telo goreng. gile an? hahahaha. nak buat macam mana brooo. this is Sarawak. kene adapt sikit la. kehkehkehkeh.




habis borak, makan, lepak, kami pergi ke unit kewangan untuk setel bayaran si ben dgn si wan ni. dorang escape tadi pasal dorang igat lambat lagi la pasal ade dalam 50++ lagi sebelum sampai nombor dorang. hahahahahaa. sekali sampai situ, dah terlebih sampai seratus lebeih. jekekekkekekekee. aku gelak je la. so aku cadang datang esok pagi pukul 8 jer la xde orang. jejejejjejee.

pastu ben anta aku ngn wan pegi bilik aku tunggu sampai pukul 3 camtu pasal nak ambil barang ragbi kat unit sukan plus dorang ade kene jumpe pegawai nak discuss pasal hire new coach. hahaha. sampai bilik aku mg aku tido dulu la an. si wan duk main laptop aku. boleh plak die wat blog plak an. kekekekeke.

tekan sini untuk blog ezwan aziz. :))


bangun tido, aku, ben, ngn wan pegi unit sukan untuk apply barang ragbi untuk training. tapi x dapat pasal kene ade kelulusan apelancau ntah. so xpe la. dorang pun baru abis meeting.  pegawai tu cakap dtg esok, die akan uruskan.

aku, ben, wan, dilo, fred pun lepak la minum jap kat warung sebelum masing2x balik. dah minum, aku, ben, wan pergi survey baju untuk untuk buat official t-shirt untuk kelab ragbi unimas. dah survey, ben anta aku amik moto aku yg dah siap dibaiki dan kami pun chow.

malam plak aku dpat msg ben ajak lepak bombay masala minum minum. mak aih. dan dan gua ngah lapar kot. kekekekekke. mandi siap siap ape sume, gua pergi pasaraya everrise dulu beli sabun mandi, ubat gigi, kobis untuk kura kura gua yang kebuluran.




lepak lepak minum minum makan makan asap asap, pulang lah kami meneruskan kerja masing-masing. :D

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...