Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Sunday, January 09, 2011

KRFC 2011 Frank Gaffney Cup

homaigod. mmg nice lah game. tapi sayang, senior kalah dgn junior junior kalah dgn senior. cam haremssss. senior above 23. 23 and below masuk team junior. damnnnn.

org tue tue ni walaupun tue tapi main mmg mantap la. nice!

harini aku sampai awal kat padang. semangat nak main awal. biasaaa sampai lewat je. kehkehkehkeh. tadi sebelum bertolak, si ben cakap die nampak kure kure kat tepi jalan sebelum die sampai kat bilik wan. kemak. bukan nak tolong amik. aku patah balik pegi cari kure kure tu. dah tentu la xde kan? cam sial.

akhirnye, aku gerak sorang pegi kuching. sebelum tu, benti kat petronas bantai snickers ngn air milo baru ade tenage bai. gua sari suntuk x makan lagi nak pegi main kosong? mmg konfem pancit. dah kenyang, rempit sampai kuching.hahahhaa

game stat, aku main 1st half je pasal tukar ngn ijam. 1st half mmg sengit. junior ngn senior seri. masuk 2nd half, kene titik kaw kaw lah junior. gile kesian wehh.

aku jadi linesman untuk 2nd half. gile nice dowh aku jadi linesman. kejar sane kejar sini. kakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka.

dah sudah game, ade besday party untuk Mr. Ian Mckinnon. mak ai... mmg kenyang kot. macam macam makanan ade. aku melantak sampai 2-3 pinggan. gilo bai gilo. siap ade live band lagi ha. kaye betul mat saleh ni sponsor sume bende.


dak ben tu pulak duk sibuk nak balik awal. gile dah tak tau nak buat ape dah kat party tu baru aku ngn wan balik. las las kami pun pecah. gile penat kott. tengkuk aku dah bengkak, kaki dah berdarah, jom tido. :))

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...