Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Sunday, January 16, 2011

UNIMAS Lycans Vs KRFC Blackcatz 7's (Friendly)

hari sabtu 15 Januari 2011 ada cfriendly match antara Lycans dgn Blackcatz.

mmg sangat penat. game harini bermula lewat sedikit pasal match pertama adalah Penrissen Old Boys Vs Politeknik Kuching.

bermula dgn perlawanan Lycans Vs Blackcatz, 7 side pada awal permainan.

aku masuk pada game pertama sahaja. harini, 7 sebelah ada 2 game. game pertama aku main, game kedua tukar dgn orang lain pasal rami lagi kot yg nak main. buat apa aku tamak tamak nak main lama-lama. fikir kawan2x maa. hehehehe.

dah habis main 7 sebelah, perlawanan diteruskan dengan Lycans Vs Blackcatz 15 sebelah. mak aih... main x berenti langsung. apa cerita brooo. tapi mmg nice game harini. Lycans dpt bertahan gile babi. aku rasa semua orang bagi nice tackle. semua orang communicate. yg sakit bila main 15 smalam, bola masa skrum dah menang pun masih jugak dpat kat opponent. memang heavy diorang punye forward. gila broo.

walaupun krem dtg kejap, aku cube bertahan.

hadiah aku dapat, jari tangan kiri aku dah x buleh lurus dah pasal bengkak. kene pijak aku rase masa tgh rucking. gila babi dah macam baboon berebut pisang dah semua. naissssssss.

overall, NICE GAME WE PLAYED THERE BOYS.


























































tekan here for more pictures :))

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...