Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Thursday, February 17, 2011

kamera aku hilang

haramjadah betol la. kamera hilang. tetinggal dalam van masa balik masum haritu. dalam perjalanan nak sampai unimas tu, budak budak ni pakai kamera main tangkap tangkap gambar. yang paling aku bengangnye kamera dorang dah pakai x letak balik dalam beg aku. mak aihhhh.

sampai bilik, aku buat biasa jela dulu nak rehat pasal x jangka pun kamera buleh hilang. esok nya aku nak transfer gamba cari kamera dah xdak. adoyai. memang gua bengang la. dahla semua gamba ada dalam tu.


TU KAMERA PERTAMA AKU TU WOI! BODOLA KALAU AKU CAKAP AKU X SAYANG. penuh dengan nilai sentimental tu wehhh.


memang berserabut kepale hotak aku kalau pikir pasal kamera sekarang ni. dahla aku punya final year projek memang kena ada kamera. haduh.

cakap senang la beli baru je. pundek betul.

budak budak ni tau tanya mana gambar mana gambar. menyirap gua bai. tapi tulah.

gua nak buat macam mana, benda dah jadi.

nak pinjam orang punya kamera, kau faham faham jelah perangai orang ni. belum tentu ikhlas dia bagi pinjam bai. dari aku sakit hati, baik aku beli sendiri.

so sapa sapa yang nak tolak kamera 2nd >10mp, tolak kat aku. nak beli 1st hand dah xdak selera la bro. aku nak cakap pun korang bukan faham sangat. korang kena rasa dulu baru boleh faham. haih. nasib nasib. mungkin ada hikmah di sebalik kehilangan kamera gua.

4 comments:

  1. hahaha sian kau dib. pe lagi beli yg gune kodak tu sudah,murah pun murah. hahaha

    ReplyDelete
  2. kamera ko ilang??sian2..ak nye mp4 ilang 3 bln lpas bru jmp arini..haha

    ReplyDelete
  3. ejat, kodak kepale hotak kau. nak cuci gambar tu je dah mahal nak mampos. aaaaarrrhhhhhhhh

    ReplyDelete
  4. gile bertuah ko lip!!!!!!!!!!! dengki aku woi!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...