Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Monday, April 18, 2011

Guinness League 2011: Lycans vs TUDM Kuching


untuk game kalini, lycans menang besar bai dgn 43-7.


tudm mmg fit. badan besa besa macam gajah. keras cam batu pulak tu. mak aih. nak jatuhkan mmg kene bg 2 org baru jatuh betul betul. masa skrum, aku dh pelik dah. lawan orang ke jin super power ni. 

besar gile babi kot. mak aihhh. 

tapi skrum kami mmg jadi. mula mula tu mmg kalah, lepas dah 2-3 kali skrum, sama je pun power.  xdak la sampai x buleh kalahkan. teknik kene betul je.

aku main hooker full time. tapi paling menyirap bila throw in banyak x straight. mmg sial la an. coach kat luar dah menyumpah aku dah. pehhh. stat kene sumpah tu aku dah moral down sket. las las, aku suruh si Wan Daddy throw ganti aku, aku jadi lifter. 

game ni mmg aku liat bai. hahaha. dah kene tekel, jatuh, mmg aku bangun balik 3-4 kali. gain ground banyak kot. yela, nak lebih lebih x dpt la. dorang tu xnak besar pulak an. hahaha. 

lycans punye defend mmg terbaik. dorang x dpt pegi kot. nk pick n go mst x lepas. mmg puas hati la. tp bai...

tengkuk aku hampir patah kot masa skrum collapse. gile gua cakap lu. nasib baik si wan cepat keluar die tgk aku dah terpusing dah tengkuk so aku dpt jatuh ketepi. mak aihhhh. tu kalau aku patah tu, huuuu. trauma aku rasa. 

wlupun aku x try, tp aku rasa aku dh buat baik. tu aku rasa la. pandangan org lain aku x leh nk halang. 

si Dan tu jari dislocate terus mcm aku kena dulu. mmg bengkak kaw kaw punya. tp tulah, kalau takut luka, takut cedera, baik balik umah main batu seremban bai. aku rasa batu seremban pun buleh cedera kalau main mcm gile. hahahha. 

si Dilo Bukan Nama Sebenar tu sampai bahu tercabut. hahaha. kesian bai. pe buleh buat. bende dah jadi.

masuk suratkhabar bai! hahahaha.


gambar tak dpt nk amik byk pasal Lycans xdak official photographer. gamba yg ada ni pun pakai tepon je. okla dari takdak kan? :))






























No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...