Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Tuesday, May 03, 2011

CLPT, Celepets, watapak??

aku mula mula perasan CLPT ni masa duk main twitter. yg mula mula sekali aku perasan si Daphne Iking punya nama letak CLPT. aku tanya xde pulak die nak jawab. yela kita rakyat biasa. susah sikit la kot nak jawab. hahhha.


pastu aku perasan Sazzy Falak, Aishah Sinclair, Dynas, Yasmin Hani, ngan Atilia pulak ada jugak CLPT ni. aku mmg ingin tahu la kan pejadahnye bende ni. aku pun google punya google.

jumpa orang cakap CLPT tu maksud dia celebrity pets. aik? aku mcm musykil je pulak an. so aku tengok balik yasmin hani nye twitter profile die cakap CLPT is Celebs with pet projects. yeke.... kehkehkeh.

las las, aku jumpa vid ni. dah lama rupanya. aku baru tau. biasaaaa punyaaaa.


HOT MILF DANCING TO M.J.

mak aihhhhhh! gile brooo gileeeee. mmg sume hottie hottie ni terer joget la bai. pehh. ni buleh bagi semua  penonton lelaki mengamuk ni. hahahaha

telompat sana telompat sini. yasmin hani tu kalau tengok betul betul mcm x pakai bra je... waklu. nakal! kehkehkeh
so CLPT ni apa sebenarnya betul-betul? Celepets? Wonderpets? Lan Pets Pets?

Berdasarkan video ni, aku rasa shortform Celepets ni dalam bahasa penuhnya ialah CELAH PEPETS.  kan kan kan?


KAH KAH KAH KAH
Baca Lebih Lanjut / Read more

Sunday, May 01, 2011

CONTEST SEMUA TENTANG 4


contest? kehkehkeh.

ni fes time gua join contest blog ni. time kaseh pada awek cun yg telah tag sy tu ye? :P
org dah tag kau, tu tande die igt kau la tu. bkn selalu org nak igt kau brader. kikikiki. 

peraduan apebende ni? aku mula mula x paham jugak. baca 3-4 kali baru paham. maklumlah dah tua. hehe

jadi, kalau korang nak join jugak, klik sini :) hadiah rahsia. ntah ntah pakcik menang moto tak? kuikuikui. X)


1.
- gemok
- melayu+bugis+cina
- pakar bab makan
- hormat orang tua

2. (?? aku ade name manje ke?? waklu. hahah)
- setan
- botak
- gemok
- pendek

3.
- rembat air kotak pak gad
- bagi kucing makan
- bagi kura-kura makan
- solat 5 waktu

4.
- syurga
- amsterdam
- golok
- kedai cik bedah

5.
- tepon
- duit
- ic
- motor

6.
- makan asuk panas
- donlod lagu
- main plants vs zombies
- buat keje

7.
- mak
- bapak
- adik-beradik
- bakal bini

8.
- orang kentut sambil tido
- makan mcm setaun x makan
- kedekut
- 24 jam tido

9.
- grad on time!
- balik umah
- kurus
- putih sikit

10.
- kuat tido
- malas
- lapar 24 jam
- kacau orang

11.
- pondan / transsss
- kapal lanun kat fun fair murah
- eksiden moto
- pakcik tua yang gay

12.
- awek cun telah tag aku
- harap hadiah dia bmw sebijik
- lapar
- sambil buat keje

skang ni aku tag
1. PP

p/s: tengs awk yang comel. EEEEE! terharu mak nokss :P
Baca Lebih Lanjut / Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...