Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Tuesday, May 03, 2011

CLPT, Celepets, watapak??

aku mula mula perasan CLPT ni masa duk main twitter. yg mula mula sekali aku perasan si Daphne Iking punya nama letak CLPT. aku tanya xde pulak die nak jawab. yela kita rakyat biasa. susah sikit la kot nak jawab. hahhha.


pastu aku perasan Sazzy Falak, Aishah Sinclair, Dynas, Yasmin Hani, ngan Atilia pulak ada jugak CLPT ni. aku mmg ingin tahu la kan pejadahnye bende ni. aku pun google punya google.

jumpa orang cakap CLPT tu maksud dia celebrity pets. aik? aku mcm musykil je pulak an. so aku tengok balik yasmin hani nye twitter profile die cakap CLPT is Celebs with pet projects. yeke.... kehkehkeh.

las las, aku jumpa vid ni. dah lama rupanya. aku baru tau. biasaaaa punyaaaa.


HOT MILF DANCING TO M.J.

mak aihhhhhh! gile brooo gileeeee. mmg sume hottie hottie ni terer joget la bai. pehh. ni buleh bagi semua  penonton lelaki mengamuk ni. hahahaha

telompat sana telompat sini. yasmin hani tu kalau tengok betul betul mcm x pakai bra je... waklu. nakal! kehkehkeh
so CLPT ni apa sebenarnya betul-betul? Celepets? Wonderpets? Lan Pets Pets?

Berdasarkan video ni, aku rasa shortform Celepets ni dalam bahasa penuhnya ialah CELAH PEPETS.  kan kan kan?


KAH KAH KAH KAH

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...