Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Tuesday, June 21, 2011

Lamborghini atau Lembugini?

tengah aku duk syok layan kopitiam section kat forum.lowyat.net, aku jumpa satu topik panas iaitu pasal Lamborghini eksiden hancur berkecai pasal duk main cucuk belakang BMW M5.

kejadian diakatakan berlaku selepas Japan GT championship dekat Sepang pada hari yang sama iaitu hari ahad baru ni.

menurut sumber, Lembu tu nak racing dengan m5. sekali x buleh kontrol lepas langgar bontot m5 terbabas pastu langgar divider.

x ke bangang? x reti nak bawak kerete tu x payah la nak main gile. ingati kete tu pakai kuasa lembu ke? kuasa kuda weiii.

tu kalau claim insuran memang menyirap syarikat insuran nak cover balik. kerete lembu tu pulak buat pakai tangan. hehs. nasib baik enjin lambo kat belakang. kalau x, meletup cam cite mission impossible tu tak ke naya?

apa-apahal pun, ingatlah orang yang tersayang x kire kau naik kancil ke, rusa ke, kelisa ke, dan especially bile kau naik lembu.

sumber dari forum.lowyat.net
credit to ericmaxman
credit to seanoys

update: Lembu menggunakan bodykit Premier 4509











No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...