Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Thursday, June 16, 2011

malaysia kena serang dengan penggodam Anonymous


kecoh satu dunia pasal team Anonymous ni nak serang website kerajaan malaysia. tapi nampak gayanya diorang dah macam berjaya sampai kerajaan terpaksa tutup terus hard line xnak bagi dia masuk.


yang kerajaan ni pun satu. yang pergi block file sharing site tu buat kejadah apa sedangkan laman web porno porni masih lagi bebas takdak sekatan. tak ke satu tindakan yang bodoh? 

ramai yang bimbang dan ramai jugak yang gembira. bagi aku, kalau nak gembira bagi mengajar kerajaan ni supaya jangan sekat kehendak rakyat tu memang betul lah. tapi yang membimbangkan kalau dia amik maklumat negara pergi jual pada musuh.

memang aku pun runsing weiii.

tapi hati aku berkata memang x ada apa-apa lah bila aku masih dapat buka laman web www.mod.gov.my

kalau ATM punya laman web pun kena jugak, memang MALAYSIA WE HAVE A PROBLEM LAH!



aku rasa, ATM lebih tahu dari apa yang kita tahu. apa-apahal pun, kita kena sentiasa doakan tanah air kita Malaysia ini selamat dari sebarang ancaman musuh. aminnn.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...