Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Monday, July 25, 2011

rugby + seafood buffet

lama gila babi gua x update blog. bukan apa, selera xdak la. gambar fikir nak masuk blog mmg banyak tapi tulah. haihhh.

sambung pasal topik harini mmg best. sabtu 23 julai, harini aku main fulltime jadi flanker. tak main hooker dah. hahahahaa. fitness memang macam sampah. habis ragbi, aku dengan apis plan nak tengok wayang tapi lapar pulak kan lepas main. plan tiba-tiba org kata.

"weh jom makan?"

"lapar jugak ni"

"makan kat mana?"

"mana-mana je lah"

"seafood jom?"

"boleh gak. makan sampai mati"

"budak lain x nak ikut? tanye jap."

"weh, jom makan? lapar ni"

"mana?"

"seafood jom."

"hah ok gak. ajak suma sekali."

"okok. weh jum makan?"

berulang sampai semua orang.

makan memang banyak gila. memang x igt dah. berapa kali refill bekas udang tu habis kat aku sorang je. kambing lagi, wedges lagi, aiskim lagi jgn cita. habis makan, plan nak gi karoke, aku ikut apis dulu gi umah dia paking moto. nak pegi kat karoke, budak mesej karok full. cancel. aduhh. aku ngn apis dah panas dah. duit dah cucuk. las las pegi pusing-pusing kuching, rasa cam nak tengok wayang. pegi mbo, beli tiket transformers pasal kitorang x sempat tgk lagi. bz bodooo. ada sejam lagi sebelum masuk, pusing-pusing lagi. sampai wayang balik, ngam-ngam cite dah stat. tengok punya tengok dekat nak habis tu boleh pulak roll wayang habis. black out skrin. macam celaka. sound orang yang dalam tu pasal lama kot orang tunggu.

"woi. tido ke? refund-refund!"

barulahhh ada orang datang tukar roll. haoihhh.

habis wayang je dah kul 3 pagi. fuuuh. mata aku mmg dah sepet tahap maksima dah baiiiii. apa-apahal pun, the day is fkin ohsem!
quote of the day harini,


no sex and less food before rugby. after that, do it as many times as you want. (mr dick bentham, 2011)












































































No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...