Nuffnang

lu ikot gua, gua ikot lu. tarak hal punya.

suka blog ni? macam laik a gisik? zasss

Monday, August 22, 2011

WTS Canterbury Rugby Shorts

business had to stop due to some dilemma problems. sorry bros.

i'm doing some part time business over here. so sapa nak order, boleh pm aku kat FB, Twitter, call or text aku.


benda ni gila murah kot. aku rasa nak cari short canter dengan harga macam ni memang susah gila kalau kat semenanjung.


untuk payment, aku terima fund transfer pergi ke akaun maybank aku ataupun jika korang guna kredit kad, aku terima melalui akaun paypal.

details:

muhamad adib bin yusoff
maybank acc: 164017172197
Paypal acc: adibyusoff@live.com
contact number: +6017-2997736 / +6010-9777795

ni aku sediakan actual picture for reference. size and color depends upon availability of stock.

price: RM 39 for short, RM10 for Poslaju Fee (per each). For outside Malaysia, buyer bears shipping fees.










Baca Lebih Lanjut / Read more

e-mel nak ngencing orang


dh mcm-mcm negro ni nak ngencing orang ramai dgn buat cite dongeng tahap jubo. semuanya kerana duit. yg org kita ni pulak asal dengar duit, terus bukak telinga nmpak habis taik telinga tu. kejadahnye gile. mana ada rezeki jatuh dari langit kene pelepuk atas komputer lu. ni slah satu emel yg aku dpt. kongsi sikit ngn korang. 

From:Mr.Abdul Halim Hamza
MANAGER National Bank of Abu-Dhabi,
Al Salam Branch Opposite ADNOC-FOD.,
bldg,.Salam St.Abu-Dhabi,

               
Dear Friend,
 
This letter must come to you as a surprise, but I believe it is only a day that people meet and become great friends and business partners. I am pleased to get across to you for a very urgent and profitable business proposal; I got your e-mail address through an internet yellow page web directory and decided to contact you and ask for your assistance in this urgent matter, requiring trust and confidentiality,I am Mr.Abdul Halim Hamza, the Branch manager, National Bank of Abu Dhabi,Al Salam Branch Opposite ADNOC-FOD.,bldg,.Salam St. Abu Dhabi,(UNITED ARAB EMIRATES),married with four children. I am writing this letter to ask for your support and co-operation to carry out this business opportunity in my department,
 
On June 6,1999, an America Oil consultant/contractor with Petroleum Corporation, Mr. David Ameeraly, made a numbered time (fixed) deposit for twelve calendar months, Valued at US$16,500,000.00(sixteen Million Five Hundred Thousand Dollars )in my branch upon maturity. I sent a routine notification to his forwarding address but got no reply.After a month, we sent a reminder and finally we discovered from his contract employers, the Petroleum Corporation that Mr. David Ameeraly, died in the plane crash On October 31, 1999, (an Egyptian Boeing 767 Flight 990) with other passengers on board as you can confirm it yourself via the website below
http://www.cbsnews.com/stories/1999/11/01/iran/main49778.shtml
http://www.cbsnews.com/stories/1999/11/01/iran/main49778.shtml
 
 
Most astonishing of my discovery was that, all records bear no next of kin, meaning no member of Mr. David Ameeraly family knows about the deposit therefore ,no member of his family will ever come forward to claim the money, In order for the bank not to transfer the said sum of sixteen Million, Five Hundred Thousand Dollars ($16,500,000.00) as unclaimed funds to the emirates treasury account, the above stated funds most be claimed immediately by somebody standing in as late Mr. David Ameeraly, Next of Kin, because According to (UNITED ARAB EMIRATES LAW), at the expiration of (Fifteen) years; the money will revert to the ownership of the (UNITED ARAB EMIRATES) Government if nobody applies to claim the fund,
 
 
This revelation is only known to me because I was his personal account officer before I was posted to become the branch manager , now I seek your collaboration to act as next of kin to late Mr.David Ameeraly to claim the funds and move them into useful investments, we shall split the cash between our self upon the confirmation of the money into your account, I am ready to offer you 35% of the total fund and 60% for me while 5% will be set aside for any expenses might occur during the transaction,
 
 
Please note that by the virtue of my position in the bank,I have worked out the perfect modality as well as I shall provide the relevant information's and documents for the successful claim and transfer of the funds in the account that will be provided by you, I can not stand in the forefront of this transaction because I work with the bank,that is why I have come to you, for assistance be rest assured that this project involve no risk to you, upon the receipt of your acceptance mail ,I will like you to provide me with the following details, bellow to my private
email,: nbad1267@att.net


(1) Your direct mobile/number...............
(2) Your name..........................................
(3) country resident address.................................
(4) Your private E-mail box..............................
(5) Company name and position.............................


Then I shall furnish you with due process of concluding this transaction Without any delay.


Send your reply to this email: nbad1267@att.net

Regards

Mr.Abdul Halim Hamza,


celaka haramjadah?
Baca Lebih Lanjut / Read more

Friday, August 05, 2011

salah faham dalam chatting oleh amanwan

betul punya kejadian nih! hahhaahahah! 






pelakon utama : aman
Baca Lebih Lanjut / Read more

tips temuduga oleh amanwan

memang kreatif punya cara temuduga. hahahaahah!






pelakon utama : aman
Baca Lebih Lanjut / Read more

Thursday, August 04, 2011

menganjing kl gangster. hahaha!

hahaha! mmg bangang. lawak siak.






sumber: aman
Baca Lebih Lanjut / Read more

Iklan Ramadhan 2011 8TV Kena Gam

entah hapabenda yang kontroversi pasal iklan ni aku pun tak tahu. kuih makcik tu x sedap ke?

lu pikir la sendiri bai.




Baca Lebih Lanjut / Read more

Tuesday, August 02, 2011

cara senang nak overclock gpu (kad grafik) anda



ramai yang tertanya-tanya mcm mana nak overclock gpu ni kan? hah. ni cara yang paling senang untuk end-user mcm kita ni.


sebelum korang nak overclock gpu korang, pastikan dulu korang tau maklumat gpu dalam laptop / pc korang. maklumat yang perlu korang bukak bijik mata besar-besar adalah

cap apa
no model gpu
core speed
shader speed
memory speed

ni benda paling penting. untuk dapat maklumat yang kaw kaw punya detail dan berguna, masuk kat laman web sesawang www.notebookcheck.net

masuk laman sesawang ni, search model kad grafik korang sampai jumpa.

mmg berguna. maklumat yang dia bagi siap dengan frame rate untuk game-game latest sekali. senang lah nanti korang nak buat perbandingan. kad grafik yang hebat sudah semestinya dapat bawa frame rate yg besar nilainya.

untuk nvidia, download software ni. nvidia system tools.

bila korang dah install,


masuk kat nvidia control panel, tekan device setting kat bawah performance.

tekan custom, pastu korang adjust slider tu sampai kat berapa mhz yg korang nak overclock.

tapi hati hati. salah adjust, temperature naik peak, tebakar gpu ko nanti. nak overclock ni, kena slow slow. naik 10-10 atau 5-5 la. jgn sampai suhu gpu jadi abnormal. means biar temperature bila load x lebih dari 80 la untuk be safe. 

sambil korang overclock, sambil tu jugak korang kene buat live monitoring.

pakai pulak software ni. nvidia inspector 

kalau xnak pun boleh jugak korang pakai nvidia system monitor. cuma yg nvidia system monitor ni x tunjuk dlm bentuk graf. kurang menarik la.  

untuk yang pakai ati pulak, aku suggest korang pakai yg ni. ati tray tools. aku dah tersilap overclock kat ati3200 aku dulu sampai fried gpu aku. pehhhh. tu yg aku bagi peringatan kat korang.

hati-hati la buat overclock ni. power memang power tapi lifespan gpu korang pun akan menurun jugak. jadi, selamat mencuba dan aku doakan semuanya selamat. aminnnn
Baca Lebih Lanjut / Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...